Retinitis Pigmentosa
Foreningen i Norge
Retinitis Pigmentosa Foreningen i Norge ønsker å spre informasjon om øyesykdommen Retinitis Pigmentosa. Medlemsskap i foreningen er åpen for alle med interesse for denne sykdommen.

Du er her:

Hjem > Team RP

Meld deg på!

«VINN – VINN», det unike samarbeidet med Tyrilistiftelsen fortsetter i 2018

For femte året på rad inviteres medlemmer av RP foreningen til å delta på spennende samlinger der vi samarbeider med Tyrilistiftelsen.

STINA BAKKE TRODAHL IMPONERTE I NEW YORK MARATON

2013 New York maraton_250x188.jpg2013 New York Aune, Eline og Marianne_250x201.jpgSøndag 3. november ble på mange måter en historisk dag for Team RP i New York maraton. Aldri tidligere har Team RP stilt med så mange deltagere og så mange debutanter. I tillegg jubilerte Team RPs maratonkonge, døvblinde Harald Vik med sitt 20. New York maraton, se lenke http://dt.no/nyheter/harald-vik-70New York marathon 2013.doc-loper-new-york-marathon-for-20-gang-1.8140562

Les mer om New York Maraton

Fabian Stang og Nina

MEDALJEDRYSS OVER TEAM RP I NM HALVMARATON

Lørdag 21. september gikk Oslo maraton av stabelen, og det ble en gedigen suksess for Team RP.

 Les mer om Oslo maraton 2013

KOMPANI RP I KOMPANI LINGES FOTSPOR I SOMMER

Årets fjelltur i regi av Team RP var lagt til Rjukantraktene, 16. – 18. august. For første gang var det lagt opp til to turdager, en tur til Gaustatoppen og en dag der vi gikk i tungtvannssabotørenes fra Kompani Linge sine fotspor.

Trondheim-Oslo målgang

NOK EN STOR TEAM RP BRAGD

Lørdag 22. juni syklet tidenes første tandemtog i Styrkeprøven Trondheim – Oslo, og nok en gang var det Team RP som var først ute med å bryte barrierer.

Kai på oppløpet

TEAM RP DOMINERTE I BIRKEBEINERLØPET

 
I strålende solskinn ble Birkebeinerløpet arrangert i går. Team RP var nok en gang toneangivende i vår klasse. På damesiden ble det sølv, mens i herreklassen la Team RP beslag på første, andre, fjerde og femteplass. Imponerende innsats av Eline Øidvin og Kai Glenn Borgersen som begge debuterte i løpet med hver sin andreplass. På bildet: Kai og ledsager Torunn Drage Roti i herlig driv på oppløpet etter 21 km.


 

TEAM RP VANT HOLMENKOLLSTAFETTEN

 

 

 

 

 

 

 

 

Idrettsarrangementet som blir kalt ”Vårens vakreste eventyr” ble også i år en stor fest for Team RP – både på og utenfor idrettsarenaen.

Med topp motiverte utøvere på de to Team RP lagene samt på et eget Team RP Support lag stod Team RP for sin beste prestasjon i stafetten noensinne.

Anført av henholdsvis Tahir Hussain, Knut Frode Almaas og Markus Tollefsen la de tre lagene ut fra Bislett stadion i stor fart. Etter 15 etapper kunne de tre lagenes sisteetappeløpere heve armene fornøyd over hodet etter henholdsvis 1. og 4. plass på Team RP lagene, mens Support-laget kom inn like bak det raskeste Team RP laget.

Selv om resultatene var strålende er Holmenkollstafetten først og fremst et lavterskeltilbud for alle i Team RP. Her har vi omvendt laguttak – de som aldri har vært med tidligere har alltid første prioritet på å få plass på laget – uavhengig om en går, jogger eller løper sin etappe. Med andre ord er det sosiale som står i fokus, noe årets arrangement levde opp til.

I år som i fjor har var vi heldige med våre å ha våre gode støttespillere i Nordic Choice. Foruten å delsponse arrangementet og ta svært godt vare på oss på Gabelshus hotell, så stilte de også med ledsagere fra hotellkjeden til begge Team RP lagene. En stor takk til Nordic Choice for deres tilrettelegging og serviceinnstilling, men først og fremst takk for den fine måten de som enkeltmennesker sørget for at hver og en av løperne fikk en flott og hyggelig opplevelse!

I tillegg til den flotte Holmenkollstafettdagen hadde Team RP tradisjonen tro en helgesamling i anledning arrangementet. På fredagen stilte da tidligere verdensmester i høydehopp Hanne Haugland og fortalte om det å nå et mål man ønsker å sette seg. Sendere på dagen ble det felles treningstur i Frognerparken.

Helgesamlingen ble avsluttet søndag formiddag med et innlegg av Helene Rask som både foreleste og ga smaksprøver på hva sunn kost kan være. Team RP vil benytte anledningen til å rette en stor takk til både Hanne og Helene som alltid er positive og stiller opp for oss!

Enten du var med eller ei i årets arrangement så noter deg allerede 10. mai 2014. Da blir det nye minnerike og glade dager sammen med Team RP i Holmenkollstafetten.

Informasjonsfolder om tandemsykling

I samarbeid med Norges sykkelforbund har Team RP vært med på å lage en informasjonsfolder om tandemsykling. Målet med informasjonskampanjen er todelt. Først og fremst å inspirere flere synshemmede til å sykle. Dernest å rekruttere enda flere tandempiloter. <

 

La deg inspirere du også via lenken med flotte Team RP tandembilder:

 

www.sykling.no/nyheter/arkivnyheterfraovrigegrener/Sider/Bli%20tandempilot%20-%20og%20opplev%20dobbelt%20glede.aspx

Jubileumsbilde

TEAM RP 5 ÅR – MARKERT DER DET HELE STARTET

Mandag 25. februar fylte Team RP 5 år, og dagen ble markert der det hele startet i Vasaloppets Öppet spor.


I et fantastisk flott vintervær med sol og flotte løyper tilbakela et knippe skiglade Team RP-ere det 90 km lange rennet mellom Sälen og Mora. Iført flotte nye sponsede skidrakter fra Skigo ble det en storartet markering av Team RPs 5-års jubileum.Nå venter Birkebeinerrennet 16. mars og deretter Ridderuken 7. – 14. april.Vi benytter anledningen til å sende en stor takk til Skigo ved Hilde Hoff for de flotte skidraktene!
Team RP Skikurs febr 2013[1]

TEAM RP ARRANGERTE SKITEKNIKK KURS

Under kyndig veiledning av Eirik Kvalfoss ble det hopldt skiteknikk kurs for Team RP ved Tryvann i Oslo onsdag 6. februar. Med fakler i løypen og hodelyktene tent ble det en riktig så fin ramme rundt arrangementet.

De fremmøtte fikk gode råd og rettledning i både diagonalgang og staketeknikk. Så nå ventes det fantastiske resultater for deltagerne i både Vasaloppet, Birken og Ridderrennet. Team RP retter en stor takk til Eirik - dette satte vi virkelig pris på!
Medlem av: Retina International